Marts med sygdom og sneskulpturfestival

Det har været en lidt hård marts måned indtil videre. Vi har været syge i næsten 14. Dage - særligt jeg og Vega har været ramt. Jeg har haft en grum influenza og Vega har været den heldige vinder af både forkølelse, mellemørebetændelse og skoldkopper. Heldigvis er vi nu kommet ovenpå allesammen omend der stadig nyses og hostes lidt. 

Ellers går hverdagen sin vante travle gang. Vi har masser at se til hele tiden. Troels er stadig rigtig glad for jobbet som holder ham beskæftiget. Til april tager han en tur til Washington på studietur med nogle af hans studerende. Spændende. Heldigvis kommer min mor herop igen og så er der lidt hjælp mens han er væk. 

Vila og Sejr har det også godt omend der har været lidt knas med Sejrs klasse. Heldigvis har han fået en ny klasselære som forhåbentligt snart får styr på tropperne. Vila har haft skidag i sidste uge. Det virker stadig ret vildt at man får en hel skidag men det er fedt at de gør det. Sejr har skidag i næste uge.

I denne weekend står den på sneskulpturfestival. Den er for første gang i flere år vendt tilbage til Nuuk. Det er rigtig sjovt. Alle hold har fået en snekube på 3x3x3 meter som vi så har ca. 72 til at transformere til den skulptur vi har valgt at lave. Vi laver den sammen med  vores gode venner som også alle er forældre til børn i Sejrs klasse. Vores sneskulptur hedder lys i dybet og er 3 kurvede søjler som skal symbolisere nordlys og/eller lys der strømmer ned igennem havet. Tanken er at man skal kunne gå igennem/ind i den. Vi er nået ca. halvvejs så nu venter endnu en hel dag med sneskulpturering i -15 grader (med. Chillfactor ca. -23 grader).

Lover at der kommer endnu et oplæg med mere om sneskulptur så snart vi er vi er færdige.

Nuuksneskukpturfestival😊


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Er mad dyrt på Grønland?

Om at bo vakant og få gæster på besøg

At flytte til Grønland..