Vi har spist Rudolf🦌
Ej det har vi ikke.. men måske hans fætter. Lørdag aften havde jeg mit første forsøg med rensdyrbøffer ever. Jeg havde fået anbefalet at prøve med et rygstykke og min kollega havde foræret mig en opskrift som hun plejer at bruge.
Det blev så til rensdyrryg rubbet i salt, peber og timian og stegt til en kernetemperaturen på 60 grader. Hertil sovs, bagte tomater og hasselbak kartoffel. Vi skulle have haft glaserede perleløg også men dem glemte vi så det må blive næste gang.
Om det smagte godt? JA! Det var bare så lækkert, super mørt, smagfuldt og dejlig rødt. Bestemt ikke sidste gang det skal laves og helt sikkert en af mine ynglingespiller fra nu af!
Det blev så til rensdyrryg rubbet i salt, peber og timian og stegt til en kernetemperaturen på 60 grader. Hertil sovs, bagte tomater og hasselbak kartoffel. Vi skulle have haft glaserede perleløg også men dem glemte vi så det må blive næste gang.
Om det smagte godt? JA! Det var bare så lækkert, super mørt, smagfuldt og dejlig rødt. Bestemt ikke sidste gang det skal laves og helt sikkert en af mine ynglingespiller fra nu af!
Kommentarer
Send en kommentar